Kobo
Bol.com
Helende Verhalen
Praesen

Helende verhalen  reeks Elsjes


verkrijgbaar bij Kobo.com en bij Bol.com als ebook en luisterboek (let op: nog in de maak)


verkrijgbaar bij Els als gewoon boekje

  

           Elsje 19  v                         Elsje 20   k                         Elsje 21    v/k                    

           Elsje 13   v                        Elsje 14   v                         Elsje 15   v                        Elsje 16   v/k                          Elsje 17   v/k                     Elsje 18   v

v = voor volwassene

k = voor kind (ook voor volwassene te gebruiken)

       Elsje 7     k                          Elsje 8   v                          Elsje 9   v/k                        Elsje 10    k                           Elsje 11   k                       Elsje 12   v


Elsje 7    Fanny en de toverfluit    Een verhaal om te leren beter je gevoelens te herkennen en te uiten.


Elsje 8    Sally vindt zichzelf terug    Een verhaal waarin naar voren komt hoe je leven in puin kan vallen en hoe je                         jezelf kunt terug vinden door te vergeven. Geschreven voor volwassenen.


Elsje 9    Femke overwint haar angst    Een verhaal over een konijntje dat haar angsten overwint en zelfstandig wordt.


Elsje 10  Juliette in haar krachtcirkel    Een doe-boekje voor de kleinsten. Veel plaatjes en tekenopdrachten. Over een                         prinsesje dat soms wel eens bang of verdrietig is. Met behulp van de fee komt ze in de loop van vijf                         dagen in haar eigen kracht. Dit boekje is alleen te verkrijgen bij Els.


Elsje 11  Stoere Merel   Een verhaal geschreven voor een zeer gevoelig meisje. Het gaat over een prinsesje dat met                         behulp van een zwaard en een toverpapje een twee-koppige hond verslaat en rust in zichzelf en                         zelfvertrouwen vindt.


Elsje 12  Elsie vindt haar geluk   Een verhaal om oude patronen los te laten. Over een meisje dat haar leven leeft als                         ieder ander. Op volwassen leeftijd vraagt zij zich af, wat ze echt had willen doen in haar leven.                         Geschreven voor volwassenen.


Elsje 13  Ik voel me als een regenworm   De hoofdpersoon in dit verhaal heeft last van depressies, hyperventilatie                          en paniekaanvallen. Tijdens een van haar depressies kruipt ze in de huid van een regenworm.


Elsje 14  Prinses Kalinka vindt haar kracht   De hoofdpersoon in dit verhaal heeft last van depressies,                         hyperventilatie en paniekaanvallen. Ze vindt de kracht in zichzelf, terwijl ze een avontuur beleeft in                         "Assepoester".


Elsje 15  Prinses Kalinka en haar levensdoel  Nadat prinses Kalinka in Elsje 14 vanuit een depressie een stap heeft                         gezet in haar helingsproces, zet ze in dit verhaal een stap richting haar levensdoel.


Elsje 16  Florian overwint angst en vindt veiligheid  Florian wordt geboren in geborgenheid en liefde. Maar het leven                         heeft enkele nare verrassingen voor hem in petto. Uiteindelijk vindt hij weer liefde en veiligheid.                         Geschreven voor kinderen vanaf 8 jaar.


Elsje 17  Kasper en Notus   Kasper is zeer gedreven om zoveel mogelijk uit zijn leven te halen. Maar daarbij loopt hij                         zichzelf voorbij.


Elsje 18  Ik ben klaartje de poes   Een verhaal om je uit de dagelijkse sleur te trekken. Klaartje woont bij een oud                         vrouwtje. Alle dagen zijn hetzelfde. Ze droomt van avontuur. Dan verschijnt er een 'engeltje', die haar                         leven verandert.


Elsje 19  Verena en haar beproeving   Een verhaal voor volwassenen om oud zeer los te laten.


Elsje 20  Liesa's reis   Een verhaal voor kinderen (van gescheiden ouders) die vaak afscheid moeten nemen. Liesa                         vindt in dit verhaal de kracht om dit voor zichzelf makkelijker te maken.


Elsje 21  Bernadette de kip  Een verhaal om jezelf terug te vinden. Bernadette woont in een legschuur waar ze moet                         vechten om te overleven. Ze vindt rust en harmonie in haar leven.  

Inhoud