kobo.com
Bol.com
Praesen
Praesen

Autobiografische verhalen  reeks Elsjes


verkrijgbaar bij Kobo.com en bij Bol.com als ebook en luisterboek (let op: nog in de maak)


verkrijgbaar bij Els als gewoon boekje

Plaats de tekst

  

           Autobio Elsje 1                              Autobio Elsje 2                            Autobio Elsje 3

Inhoud


1  Van minderwaardigheidscomplex ²  naar zelfvertrouwen   (2007)  Els voelde zich meer dan 40 jaar opgesloten in                         zichzelf, alleen, angstig, niet geliefd, niet de moeite waard en oersaai. Nu vindt ze het leven mooi.


2  Iedereen komt in de hemel   (2012)  Een uitspraak die Els deed toen ze zes was. Rond haar veertigste kwam deze                         herinnering weer levendig terug en 16 jaar later had ze de dringende behoefte om haar ervaringen en                         ideeen op papier te zetten. Het is een gemakkelijk lezend verhaal geworden over de "Goddelijke vonk"                         van de mens van voor de conceptie tot na zijn dood.


3 Van somber denken naar vrij voelen   (2016)   Sombere gedachten kunnen een mens een downgevoel geven, waar                         hij soms uren tot dagen last van nheeft. Els Groeneveld komt tot de conclusie dat het denken verdwijnt                         als je bij je gevoel blijft. Door dit toe te passen, zij n haar sombere gedachten meestal na enige minuten                         verdwenen.